Hrníčkový perník

Suroviny:
2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek polohrubé mouky, 2 hrnky mléka, 1 hrnek oleje, 1 hrnek cukru, 1 čokoládový puding v prášku, 2 vejce, 1 prášek do pečiva, 1 prášek do perníku, 1 vanilkový cukr, 3 lžíce kakaa, 3 lžíce povidel, 1 lžička skořice, 1 lžíce medu

Postup:
Smícháme všechny suché suroviny, přidáme vše tekuté, pořádně promícháme. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme na 175°C asi 40 minut.

Můžeme polívat čoko polevou, či promazat marmeládou či povidly nebo jen pocukrovat.

HODNOCENÍ:
✭✭✭✭✭

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)