Kuskusové rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Ingredience
Postup
Pokud vám někdy od oběda zbude upečené kuřecí stehno, můžete maso obrat, pokrájet ho a použít jako základ do rizota. Ale tentokrát do kuskusového, které je připravené opravdu za chvilku.Kuskus vysypeme do misky, zalijeme vroucí vodou, osolíme, přidáme lžíci másla a necháme stát asi 10 minut pod pokličkou. Množství vody a kuskusu záleží na druhu použitého kuskusu, já jsem na 250 g kuskusu potřebovala 450 ml vody.
V hrnci si rozpustíme máslo, přidáme zeleninu, osolíme, opepříme, podlijeme vodou nebo vývarem a necháme podusit do měkka. Do zeleninové směsi přidáme pokrájené kuřecí maso včetně výpeku a připravený kuskus.
Převzato z: http://www.varimesvendy.cz/recepty/item/270-kuskusove-rizoto-s-kurecim-masem-a-zeleninou
Komentáře
Okomentovat