Polévka z červené čočky

500 g červené čočky
1 středně velká cibule
3 stroužky česneku
olivový olej
2 konzervy krájených sterilovaných rajčat
1 balení mražené polévkové zeleniny
2 zeleninové bujóny
1 čajová lžička koření garam masala
sůl, pepř


Cibuli zpěníme na olivovém oleji, přidáme koření, prolisovaný česnek, minutku osmahneme, přidáme rajčata, zeleninu, čočku a dolejeme vodou. Přidáme sůl, pepř a bujón a vaříme dokud není vše měkké, případně naředíme převařenou vodou do potřebné konzistence a dosladíme dle chuti.

HODNOCENÍ:
✭✭✭✭✭

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)