Šťavnaté kuřecí plátky s tatarskou omáčkou
Suroviny:
600 g kuřecích prsou
sůl
mletý pepř
4 lžíce tatarské omáčky
2 stroužky česneku
olej na smažení
Kuřecí prsa nakrájíme na 2 cm silné plátky, osolíme a opepříme. V míse promícháme tatarskou omáčku s drceným česnekem a kuřecí plátky v této marinádě necháme alespoň půl hodiny odležet v lednici. Maso tak získá na křehkosti a šťavnatosti. Plátky masa
smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Poté přendáme na savý papír.
HODNOCENÍ:
✭✭✭✭✭
600 g kuřecích prsou
sůl
mletý pepř
4 lžíce tatarské omáčky
2 stroužky česneku
olej na smažení
Kuřecí prsa nakrájíme na 2 cm silné plátky, osolíme a opepříme. V míse promícháme tatarskou omáčku s drceným česnekem a kuřecí plátky v této marinádě necháme alespoň půl hodiny odležet v lednici. Maso tak získá na křehkosti a šťavnatosti. Plátky masa
smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Poté přendáme na savý papír.
HODNOCENÍ:
✭✭✭✭✭
Komentáře
Okomentovat