Vepřové kostky na kmíně s rýží

Ingredience

600 g vepřové plece
3 velké cibule
1-2 lžíce hladké mouky
Mletý kmín
Vývar
Olej
Sůl
Pepř
 

Postup

Cibuli nakrájíme najemno a usmažíme na oleji do hněda. Vepřovou plec nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na cibuli tak, aby se nám maso zatáhlo. Pak přidáme mletý kmín a podlijeme vývarem a podusíme do měkka.
Když je maso měkké, tak již jen omáčku zahustíme moukou rozkvedlanou ve vodě a v případě potřeby dochutíme solí a pepřem. Servírujeme nejlépe s rýží, ale můžeme i s těstovinami nebo knedlíkem.

Převzato z: http://www.varimesvendy.cz/recepty/item/242-veprove-kostky-na-kmine-s-ryzi

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)