Vepřové na pórku - jako čína

Suroviny:
500 g vepřové plece nadrobno nakrájené
3 menší pórky
6 lžic sójové omáčky
1/2 lžičky glutasolu
1 lžička kari
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky chilli /nemusí být/
1 lžička soli
1 celé vejce
1 lžička škrobu
3 lžíce oleje
1 Tatra


Postup:
Vše kromě pórku a Tatry smícháme a necháme naložené do druhého dne.
Druhý den maso zprudka opečeme, přidáme pórek, necháme lehce zavadnout a podlijeme Tatrou. Prohřejeme a podáváme s dušenou rýží.

HODNOCENÍ:
✭✭✭✭✭

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)