Drobenkový tvarohový koláč

Suroviny


200 g cukru
200 g másla nebo hery (já dávám půl na půl)
1 vejce
1 prášek do pečiva
500 g hladké mouky
Náplň:
500 g tvarohu
1/2 l mléka
2 vejce
200 g cukru
1 vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

Ze sypkých surovin, vejce a změklého másla vytvoříme drobenku, polovinu urovnáme na plech vyložený pečícím papírem.
Zalijeme náplní a zasypeme druhou polovinou drobenky. Náplň je hodně řídká, při pečení, ale ztuhne a koláč je vláčný.
 


HODNOCENÍ:✭✭✭✭✭

 

 
 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)