Zapečená krkovička z magazínu Albert

Suroviny

4 plátky vepřové krkovičky
4-6 stroužků česneku
1 cibule
sůl
marináda:
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
6 lžic kečupu
1 lžička medu
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pepře
máslo na vymazání pekáče

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme, osolíme a potřeme utřeným česnekem.
  2. Pekáček vymažeme máslem a plátky masa do něj vložíme.
  3. Cibuli nakrájíme na půlměsíčky a poklademe jí maso.
  4. Marinádu uděláme z uvedených surovin a přilijeme 1/2 dcl vody.
  5. Maso zalijeme marinádou a dáme do trouby, pečeme asi 1 hodinu při teplotě 180 stupňů.
Zdroj: toprecepty.cz
 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)