BeBe štola

Suroviny

2 banány
2 balení měkkého tvarohu
2 lžíce Rumu
150 g Cukr moučka
200 g Másla
30 g Másla
světlé BeBe sušenky
tmavé BeBe sušenky
200 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve připravíme krém. Utřeme máslo (200 g) s cukrem, přidáme tvaroh a rum a důkladně promícháme.
  2. Ustřihneme větší plát alobalu a poklademe jej světlými sušenkami do obdélníku 7 x 3 ks.
  3. Potřeme polovinou krému.
  4. Další vrstvu tvoří tmavé sušenky a poté opět krém.
  5. Prostřední řadu poklademe oloupanými banány.
  6. Pak přijde nejtěžší úkol. Opatrně nadzvedneme delší strany alobalu a stejnoměrně je přiklopíme na banán.
  7. Takto vytvoříme základ moučníku a necháme na chvíli ztuhnout v lednici.
  8. Připravíme si polevu z čokolády na vaření a zbylého másla - nejlépe roztavením v mikrovlnné troubě.
  9. Naneseme na vrchol štoly a rozetřeme po stranách.
  10. Necháme přes noc rozležet v lednici.
Zdroj: Toprecepty.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)