Cuketová buchta s čokoládou

Suroviny

350g polohrubé mouky
250g cukru moučka
1 vanilkový cukr
1/2 lžičky skořice
3 vejce
150 ml oleje
200 ml mléka
75g čokolády na vaření
400g cukety
1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva


Postup



Cuketu nastrouhejte najemno a promíchejte se žloutky, cukrem moučkou, vanilkovým cukrem, skořicí, olejem, mlékem a rozpuštěnou čokoládou. Poté přidejte mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec i sníh z bílků. Těsto nalijte na plech a pečte asi 45 minut v troubě vyhřáté na 180°C.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)