Pribináček

Budete potřebovat

  • 1 vaničku tvarohu
  • 1 kelímek smetany ke šlehání (31%)
  • 2 BIO vanilkové cukry (nebo lžičku přírodního vanilkového extraktu a dle chuti např.obilný sirup, med)

Postup

  1. Vyšlehejte si smetanu
  2. Oslaďte a postupně přidávejte tvaroh.
  3. Šlehejte, dokud směs není krémová.
Pokud použijete klasický vaničkový tvaroh, bude pribináček více krémový. Když použijete nějaký hutnější BIO tvaroh z farmy, bude směs tužší.
Takto máte vytvořený základ, který je sám o sobě výborný, můžete jej však dále ochucovat či zdobit.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Znojemská hovězí pečeně podle Romana Vaňka

Nejlepší bublanina

Skořicoví šneci (cinnamon rolls)